Παλικαρίσια ισοπαλία του Παναιτωλικού


Στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα υποχρεώθηκε την Κυριακή ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο από τον ψυχωμένο Παναιτωλικό (0-0).

Οι «ερυθρόλευκοι» εγκλωβίστηκαν από τον προπονητή των γηπεδούχων Μάκη Χάβο ο οποίος είχε στήσει άψογα την ομάδα του στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε ευκαιρίες, όχι όμως πάρα πολλές και στην κορυφαία εξ αυτών ο Σαβιόλα είχε δοκάρι στο 26′.
Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές του Μίτσελ, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει χώρους που ήθελε στο γήπεδο και ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες για φαρμακερές αντεπιθέσεις οι οποίες όμως δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χολέμπας εκτέλεσε άψογα φάουλ από δεξιά αλλά ο Μπρακάλι αντέδρασε έξοχα και το 0-0 παρέμεινε.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά (90′ Κουτσοσπύρος), Θεοδωρίδης (78′ Μύγας), Μπόγιοβιτς (83′ Σφακιανάκης).
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Βάις, Σάμαρης (73′ Γιαταμπαρέ), Μασάντο (52′ Εντινγκά), Ντομίνγκες (55′ Κάμπελ), Σαβιόλα, Μήτρογλου.