Πάτρα: Ζευγάρια ψάχνουν στο facebook άτομα για... τρίο!

dete.gr
Το facebook είναι πια γνωστό σε όλους για τη χρησιμότητά του στην επικοινωνία, αλλά εδώ και λίγο καιρό κάποιοι το έχουν εκμεταλλευτεί για... άλλους σκοπούς και μάλιστα άκρως προσωπικούς. Άλλοι ψάχνουν για τρίο και άλλοι για... όργια!

Το τι γίνεται από ροζ αγγελίες αντρών, γυναικών, αλλά ακόμα και...
 ζευγαριών, δεν περιγράφεται. Και μάλιστα, πολλές από αυτές τις αγγελίες προέρχονται από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Όπως γράφει το dete.gr υπάρχουν αρκετές αγγελίες – προφίλ όπου γυναίκες αναζητούν γυναίκες για ομοφυλοφιλική επαφή, άντρες που ψάχνουν γυναίκες, αλλά και αρκετά ζευγάρια που ψάχνουν γυναίκες ή άντρες για ομαδικό σεξ. Και στα περισσότερα από αυτά τα προφίλ υπάρχουν δημοσιευμένες πολλές γυμνές φωτογραφίες στις οποίες βέβαια καλύπτονται τα πρόσωπα ή δεν φαίνονται καθόλου.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος φτιάχνει προφίλ με ψευδώνυμο και χωρίς φωτογραφία αποκαλυπτική δε ό,τι αφορά την ταυτότητά του. Στη συνέχεια κάνει αίτημα φιλίας και αφού γίνει add, στη συνέχεια πιάνει επαφή με τη γυναίκα, τον άντρα ή το ζευγάρι που τον ενδιαφέρει. Ακολουθεί συζήτηση στο chat, ραντεβού και... ό,τι προκύψει. Βασισμένα όλα βέβαια στις αρχικές επιθυμίες του καθενός, οι οποίες δημοσιοποιούνται στο προφίλ.

Για του λόγου το αληθές εντοπίσαμε ορισμένα από τα προφίλ Πατρινών και σας τα παρουσιάζουμε (εφόσον είναι με ψευδώνυμα και διατηρείται η ανωνυμία των χρηστών). Ορισμένες λοιπόν από τις περιπτώσεις αυτές είναι:

1. «Zeugari Patrino Nikolo». Είναι ζευγάρι από το κέντρο της Πάτρας που αναζητά μόνο γυναίκα για ερωτικά παιγνίδια με τη γυναίκα του ζευγαριού.

2. «Ζeugari Patrino». Είναι ένα νεαρό ζευγάρι που μάλιστα είναι αρραβωνιασμένο και είναι πιο προχωρημένοι. Ψάχνουν για γυναίκες ή ακόμα και για άντρες με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

3. «Zeugari gia gynaikes». Ζευγάρι σε σχέση που ψάχνει μόνο για γυναίκες

4. «Mary - Akis Zeugari», είναι αρραβωνιασμένοι και ψάχνουν για γυναίκες και ζευγάρια

5. «Alexia Patra bi», ψάχνει για γυναίκες ή άντρες

6. «Giorgos Aggeliki», ζευγάρι και μάλιστα παντρεμένο, 37 ετών, από το κέντρο της Πάτρας, που ψάχνει για γυναίκα ή ζευγάρια

7. «Maria Dinos», ζευγάρι επίσης παντρεμένο από την Πάτρα, 30 ετών και οι δύο, που αναζητούν άντρα, γυναίκα για τρίο ή ζευγάρι για same room sex

8. «Patras couple», ένα ακόμη παντρεμένο ζευγάρι που ψάχνει αυστηρά μόνο για γυναίκες ή ζευγάρια και απορρίπτει μόνους άντρες

9. «Zeugari Patra», μόλις 21 έτους που είναι σε σχέση και ψάχνει μόνο κορίτσια για ομοφυλοφιλικό

Φυσικά αν ψάξει κανείς θα βρει παρόμοιες αγγελίες - προφίλ για όλες τις πόλεις της Ελλάδας...!

1 σχόλια:

Papatrexas είπε...

Και ποιο είναιτο περίεργο ρε μαλακες;