ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Βρήκαν... αναπτήρα, καπάκι στιλό... και νυχοκόπτη!

dete.gr                                               ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Και δικαιολογημένα μπορεί κάποιοι από εσάς να αναρωτηθείτε αν η είδηση που θα διαβάσετε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Επειδή, όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή, δεν μένει παρά να ρωτήσετε... όποιον γνωστό έχετε στο Νοσοκομείο του Ρίου! Διότι οι περισσότεροι πλέον... το συζητούν!

Οπως έγραψε η εφημερίδα "Κόσμος" το...
 περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Γυναίκα -γύρω στα 30- επισκέφθηκε το νοσοκομείο και ζήτησε επειγόντως ένα γυναικολόγο! Η νοσηλεύτρια που την υποδέχτηκε, της ζήτησε να την βοηθήσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε επικαλούμενη... προσωπικό πρόβλημα. Όντως ο ειδικευόμενος ιατρός έφθασε και πηγαίνοντας στο γραφείο έμεινε άναυδος όταν η γυναίκα τον παρακάλεσε να της βγάλει από το γεννητικό της όργανο... το καπάκι ενός στυλό! «Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι», του είπε χαρακτηριστικά!

Υπήρχε, όμως, και συνέχεια. Γιατί όταν ο γιατρός της έβγαλε το καπάκι η γυναίκα τον πληροφόρησε πως στον πρωκτό της είχε βάλει... έναν αναπτήρα! Ο γυναικολόγος δήλωσε αδυναμία, αφού -όπως της είπε- έπρεπε να καλέσει και... χειρουργό. Έτσι, μετά από λίγα λεπτά έφθασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και χειρουργός. Με τη βοήθειά του αφαίρεσαν τον αναπτήρα, αλλά -όπως αποδείχθηκε- η δουλειά τους δεν είχε τελειώσει! Γιατί στον πρωκτό της είχε βάλει και ένα... νυχοκόπτη!

Μετά από αρκετά λεπτά χειρουργικής επέμβασης, δόθηκαν στην 30χρονη -περίπου- γυναίκα οι απαραίτητες ιατρικές οδηγίες και εκείνη αποχώρησε.

Όπως καταλαβαίνετε, η «είδηση» διαδόθηκε από στόμα σε στόμα... σχεδόν σε όλο το νοσηλευτικό ίδρυμα. Μάλιστα μέχρι και «ανέκδοτα» κυκλοφόρησαν! Όπως μάθαμε, κάποιοι έλεγαν πως... ήθελαν να κόψουν τα νύχια τους, άλλοι πως ήθελαν αναπτήρα για να ανάψουν τσιγάρο και άλλοι πως... θέλουν κάτι να γράψουν!

Το «μέγεθος» προκαλεί ερωτηματικά

Οι γιατροί πάντως που ασχολήθηκαν με το θέμα... συζήτησαν και ένα ακόμη ενδεχόμενο: Το γεγονός κάποιος να είχε τιμωρήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα μ' αυτόν τον τρόπο! Γιατί αποκλείεται να ήθελε να αυτοϊκανοποιηθεί και να είχε χρησιμοποιήσει... ένα στυλό! Πιθανόν ο εραστής της να χρησιμοποίησε τα συγκεκριμένα αντικείμενα και η γυναίκα -όντας σε απόγνωση- μετά την πράξη, να μην μπορούσε να κάνει κάτι και να ζήτησε την βοήθεια των γιατρών στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.