Σβήσε το αρχείο αναζητήσεων που κρατάει για σένα το Facebook


Πολλοί ρωτούν τι πληροφορίες καταγράφει το Facebook για εμάς.
Η απάντηση είναι τα πάντα, και πολλές από αυτές τις πληροφορίες είναι συγκεντρωμένες σε μια σελίδα. Μεταξύ αυτών των πληροφοριών είναι και η λίστα με τις αναζητήσεις που έχουμε κάνει. Όλα τα ονόματα, τα fan pages και τα...
email που έχουμε ψάξει βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Αυτό είναι το κακό νέο, το καλό νέο είναι ότι μπορούμε να τις σβήσουμε ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

Ακολούθησε τη διαδικασία που περιγράφουμε παρακάτω. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Facebook, υπάρχουν τα ατομικά σεμινάρια που κάνουμε και συγκεκριμένα τα σεμινάρια Social Media που προσφέρουν ατομική και εξειδικευμένη γνώση.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα σβήσεις το αρχείο που κρατάει το Facebook:

1. Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Facebook

2. Από το κάτω βελάκι που βρίσκεται πάνω δεξιά επέλεξε το Activity Log. Αυτό είναι το αρχείο με όλες τις ενέργειές σου στο Facebook. Μπορείς να δεις τι έχεις ψάξει, τι έχεις σχολιάσει, τι έχεις πατήσει like. Τα πάντα.  Αν πατήσεις την επιλογή Me Included από πάνω δεξιά, τότε θα δεις και τις ενέργειες που έχεις κάνει, δηλαδή ποια ονόματα έχεις ψάξει. Πχ. Αν έψαξες το όνομα ενός χρήστη, αυτό θα φανεί σε αυτή τη λίστα.

3. Τα like που έχεις κάνει δεν σβήνουν παρά μόνο αν κάνεις unlike ένα ένα. Οι αναζητήσεις όμως σβήνουν. Επέλεξε από την αριστερή στήλη την επιλογή Search (από τα More).

4. Θα δεις όλα τις αναζητήσεις που έχεις κάνει. Μετά πάτα το Clear Searches από πάνω δεξιά. Αυτό ήταν. Οι αναζητήσεις έσβησαν.

Techinsider.gr.