Γνωρίστε την πόλη... Ελλάδα (Greece), στην Πολιτεία Νέα Υόρκη, των ΗΠΑ


Δημιουργήθηκε στα 1822 και ονομάστηκε "Ελλάδα", ως συμπαράσταση των κατοίκων της στον αγώνα των Ελλήνων γι' ανεξαρτησία από τους Τούρκους. "Το όνομα είναι επίσης ένα αφιέρωμα στην Αρχαία Ελλάδα, ένα σύμβολο της πνευματικής και αθλητικής αριστείας"...
Το πρώτο γυμνάσιο της πόλης (δεκαετία '60) ονομάστηκε "Ολυμπία". Τα επόμενα 4 ονομάστηκαν: "Αρκαδία", "Απόλλων", "Αθηνά", "Οδύσσεια".Town of Greece (Πόλη, Ελλάδα): Population-Πληθυσμός (year 2000): 94,141. Males-'Ανδρες: 45,186 (48.0%), Females-Γυναίκες: 48,955 (52.0%) County-Κομητεία, "νομός": Monroe,  State-Πολιτεία, "κράτος": New York Από την ιστοσελίδα του Εμπορικού Επιμελητήριου της πόλης, 


Στις αρχές της δεκαετίας του 1300, Algonquin Ινδοί και οι Iroquois άρχισαν να εγκαθίστανται κατά μήκος των ακτών της λίμνης Οντάριο, κοντά στους κόλπους και τις λίμνες της και στην κοιλάδα Genesee. Όπως πολιτισμοί τους αυξήθηκε, και ο Σενέκας προσχώρησαν στην Iroquois League, μονοπάτια μέσα στο δάσος έγινε κύριες οδικές αρτηρίες, πολλά από τα οποία είναι ακόμα σε χρήση σήμερα. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, πολλοί από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των μερών Ridge Road, Long Pond Road και το Dewey Avenue, κατασκευάστηκαν κατά μήκος αυτών των διαδρομών. 
Οι πρώτοι λευκοί άποικοι στην περιοχή, που φθάνουν το 1790, ήταν ο William Hincher, ένα βετεράνος επαναστατικός πόλεμος, και ο James Latta, ένας έμπορος ναυτικός. Αν και δεν υπάρχει τεκμηρίωση, πιστεύεται ότι η οικογένεια Latta αναμίχθηκε σε μεγάλο ποσοστό με το φημισμένο Underground Railroad. Σκλάβοι που αναζητούν την ελευθερία στον Καναδά ήταν κρυμμένα σε αποθήκη Samuel Latta στο Charlotte, όπου περίμεναν τη μεταφορά σε ολόκληρη τη λίμνη. 


Η πόλη της Ελλάδα ιδρύθηκε το 1822. Πήρε το όνομά του από την χώρα της Ελλάδα, ως ένδειξη στήριξης, όπως η ελληνική οι άνθρωποι πολέμησαν για την ανεξαρτησία τους από τον τουρκικό ζυγό. Το όνομα είναι επίσης ένα αφιέρωμα σε αυτό το παλιό κόσμο έθνος ένα σύμβολο της πνευματικής και αθλητικής αριστείας.
Η πόλη της Ελλάδα διαμορφώθηκε από το βόρειο τμήμα της πόλης του Gates. Το 1823, η επέκταση του Erie Canal ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη του νότιου τμήματος της πόλης. Mason εργαζόμενοι ήρθαν από την Ευρώπη για να βοηθήσει στην οικοδόμηση του καναλιού και συχνά εγκαταστάθηκαν εδώ. Πολλοί από αυτούς έχτισαν τα σπίτια δρομάκια, μερικά από τα οποία σώζονται σήμερα. 
Καθ 'όλη τη δεκαετία του 1800, η τοπική οικονομία με επίκεντρο τη γεωργία. Πολλά από τα όμορφα αγροτόσπιτα που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν μετατραπεί για εμπορική χρήση. Το σπίτι Upton-Paine, τώρα Ridgemont Country Club, είναι ένα τέτοιο σπίτι. (Μια χούφτα άνθρωποι που σχετίζονται με τον σύλλογο, ακόμη και ισχυρίζονται ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο από τον κ. & Mrs Upton.) Η Ελλάδα Historical Society κατέχει σήμερα το γοητευτικό σπίτι Larkin-Beattie-Howe χτίστηκε τη δεκαετία του 1850. (Gordon Howe, πρώην Ελλάδα Επόπτη, ανέθρεψε την οικογένειά του εκεί.) ΣΑΡΛΟΤ Η ιστορία της η Ελλάδα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς παραπέμπουν Charlotte. Ενσωματώθηκε ως χωριό το 1869, η Charlotte ήταν το κέντρο της κοινότητας για πολλά χρόνια. Γραφικό φάρο του έχει απεικονιστεί στη σφράγιση της πόλης από την ίδρυσή της. Στις αρχές του 1900, η Manitou Trolley πραγματοποιείται παραθεριστών για τα πολλά ξενοδοχεία θέρετρο που περιέχονται μέσα σε οκτώ γραφική μίλια κατά μήκος της ακτής της λίμνης Οντάριο. Θα κοστίσει μόνο ένα νικέλιο για να πάει από την Charlotte στην Manitou Beach, διασχίζοντας Braddocks Bay σε ένα ξύλινο τρίποδο. Το 1916, η Charlotte προσαρτήθηκε από την Ελλάδα να γίνει το 23ο Ward της πόλης του Ρότσεστερ.

Η στροφή του αιώνα επέφερε αλλαγές που μετατόπισαν την οικονομική εστίαση από τη γεωργία στη βιομηχανία. Φωτογραφία μεγιστάνας George Eastman άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο της Kodak το 1891. Kodak έγινε ο μεγαλύτερος εργοδότης στην περιοχή, και η επιτυχία της τροφοδότησε την ανάπτυξη της πόλης. Περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη επίσης ωθούμενη από τις τοπικές παντοπώλες οι αδελφοί John και Walter Wegman ίδρυσαν Wegmans Food Markets, το 1931 Wegmans έχει επεκτείνει ποτέ από την, και αναγνωρίζεται ως μία από τις πράξεις πρεμιέρα παντοπωλείο της χώρας.. (Πολλά μέλη της οικογένειας Wegman εξακολουθούν να διαμένουν στην Ελλάδα.) 
Η μετάβαση από τη γεωργία στη βιομηχανία ήταν επίσης αποτέλεσμα των καταστροφικών ζημιών των καλλιεργειών το 1934. Ένας ασυνήθιστα σοβαρή πάγωμα χειμώνα που κατέστρεψε πολλά περιβόλια. Επιπλέον, Β 'Παγκοσμίου Πολέμου επέφερε την οικοδόμηση περισσότερων βιομηχανικών εγκαταστάσεων για να υποστηρίξει την πολεμική προσπάθεια. Μεταπολεμική ειρήνη σε συνδυασμό με ένα φούσκωμα του πληθυσμού σε όλη τέλη της δεκαετίας του 1940 και του '50, να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη βιομηχανοποίηση και εμπορευματοποίηση, ειδικά κατά μήκος Ridge Road. 
Ελλάδα Olympia, το πρώτο γυμνάσιο της πόλης, χτίστηκε στη δεκαετία του 1960. Με τον πληθυσμό της πόλης πλησιάζει 75.000 το 1970, σχηματίστηκαν πολλές νέες πλατείες καταστήματα και εκκλησίες. Park Ridge Νοσοκομείο χτίστηκε το 1975 στο Long Pond Road, και το Ιστορικό Κέντρο άνοιξε για την αγγλική Road στο 1978.

Μία από τις πιο σημαντικές νέες εξελίξεις ήταν το 1983 με την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου I-390 που εκτείνεται από βορρά από Ridge Road to η Λίμνη Οντάριο Parkway. Μια άλλη αξιοσημείωτη εξέλιξη ήταν η δημιουργία της Ελλάδα Ridge Center το 1994. Προήλθε όταν η Ελλάδα Towne Mall και Long Ridge Mall συνδέθηκαν, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. 
Το 1997, η κυβέρνηση της πόλης κινήθηκε προς της νέα θέση στην Vince Tofany Boulevard, και το παλιό δημαρχείο στο Ridge Road κατεδαφίστηκε στο πλαίσιο της ανάπλασης του Ridge Road. Η αρχική θόλος από το παλιό δημαρχείο σώθηκε και είναι τώρα μέρος της Ελλάδα Ιστορικό Κέντρο και Μουσείο, στο παλιό σπίτι Larkin-Beattie-Howe, τώρα στο Long Pong δρόμο. Ελλάδα σήμερα είναι η πύλη προς τον παράδεισο αναψυχής. Περιοχές κοντινό χιονοδρομικό όπως Brantling και Bristol Mountain και κρατικά πάρκα, όπως Darien Lakes, Hamlin Beach, Oak Orchard Ναυτιλίας και Lakeside Beach καλύψουν μια ποικιλία από ψυχαγωγικές ανάγκες. Οι ντόπιοι συμμετέχουν σε κάμπινγκ, ποδηλασία, ορειβασία, ψάρεμα, cross-country σκι και snowmobiling σε Hamlin State Park. Πιο τολμηροί κάτοικοι χαράτσι Λίμνη Οντάριο Waterfront Trail, το οποίο εκτείνεται σε 218 μίλια. 


Niagara Reservation State Park, λίγες ώρες μακριά, είναι το σπίτι του διάσημου Niagara Falls, Prospect Point και πολλά νησιά. Επιπλέον, ένα γραφικό τρόλεϊ, ένα κέντρο ανακάλυψη και ένα παρατηρητήριο ενισχύουν τους επισκέπτες εξωτερική εμπειρία. Οι αγοραστές αγκαλιάσει την Ελλάδα Ridge Center Mall, το οποίο έχει πολλά πολυκαταστήματα και περισσότερα από 200 εξειδικευμένα καταστήματα. 
Charlotte-Genesee Lighthouse Museum Ελλάδα και το Διεθνές Μουσείο Ρότσεστερ Φωτογραφίας εμπλουτίζουν τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από πολλά τοπικά κολέγια και τα πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων Roberts Wesleyan College, University of Rochester και το State University of New York 94.000 άνθρωποι κατοικούν σε Monroe County Η Ελλάδα, βορειοδυτικό προάστιο του Rochester. Περίπου το 40% της γης της πόλης είναι υπανάπτυκτη και της υπαίθρου, παρέχοντας μια υπενθύμιση του αγροτικού παρελθόντος της περιοχής. Λίμνη Οντάριο είναι δίπλα στην πόλη. Η Ελλάδα είναι μόνο μία ή δύο ώρες από συναρπαστικές προορισμούς όπως Niagara Falls, Buffalo και τα σύνορα του Καναδά. 

Χιονοδρομικά κέντρα και κρατικά πάρκα είναι επίσης κοντά, επιτρέποντας για ατελείωτες ψυχαγωγικές διασκέδαση. Οι καταρράκτες του Reservation State Park παλαιότερο πάρκο κατάσταση του έθνους κάνει για μια τέλεια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Εκτός από την απόλαυση ευνοϊκή θέση της πόλης τους, οι κάτοικοι απολαμβάνουν, επίσης εποχιακό κλίμα της. Οι βροχερές φθινόπωρα, το κρύο και χιονισμένους χειμώνες, δροσερό και βροχερό πηγές και ζεστά καλοκαίρια που δημιουργήθηκε εν μέρει από την εγγύτητα στην Ελλάδα για τις Μεγάλες Λίμνες. Downtown Ρότσεστερ είναι περίπου 15 λεπτά από την πόλη. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Greater Rochester είναι περίπου τέσσερα μίλια μακριά και ένα Amtrak σταθμό και λεωφορεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, καθώς και. Περισσότεροι από 14.000 φοιτητές παρακολουθούν περισσότερα από 20 σχολεία στην Ελλάδα Central School District. Πολλά ιδιωτικά ή τοπικιστικά σχολεία είναι επίσης διαθέσιμα. Η Ελλάδα Performing Arts Society περιλαμβάνει χορωδιακά, το θέατρο και τις τέχνες ομάδες και ορχήστρα, παρέχοντας ένα πολιτιστικό πλούτο για την κοινωνία. μεγαλύτερη βιομηχανία στην Ελλάδα είναι η Eastman Kodak Company. IBM, η Bausch & Lomb και η Xerox είναι οι μεγάλοι εργοδότες, καθώς και. Προσφορές ακινήτων αποτελούνται κυρίως από single-family μονοκατοικίες, αν και μερικές πολυκατοικίες και μονοκατοικίες είναι επίσης διαθέσιμα σε πολύ προσιτές τιμές. Το καταπράσινο τοπίο, πολιτιστικό πλούτο και ποικίλες, προσιτή αγορά ακινήτων στην Ελλάδα είναι μια δυναμική πόλη για τις οικογένειες των οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος κάνει.

www.kalami.net
(Η μετάφραση έγινε με Google Translate. Συγχωρέστε μας)