Οι δημότες ζητούν απαντήσεις


1)    Τι γίνεται με το μεγαλόπνοο έργο της ύδρευσης και άδρευσης του δήμου; Χρόνια και χρόνια βιώνουμε συνθήκες ερήμου, με τους πολίτες να ξεδιψούν με κακής ποιότητας νερό και τα χωράφια να ποτίζονται από υφάλμυρα υδατικά αποθέματα.

2)    Τι γίνεται με το απαξιωμένο ΚΑΦΚΑ; Είναι ανεπίτρεπτο το πρότυπο αυτό Κέντρο Αποκατάστασης να έχει αφεθεί στην κακή του μοιρά, στερώντας τον δήμο μας από πολύτιμες θέσεις εργασίας.

3)    Τι γίνεται με το ατάκτως ερριμμένο έργο τής μαρίνας; Μήπως βουλιάζει κι αυτό στην εγκατάλειψη, περιμένοντας από τον «6ο στόλο» των υδροπλάνων να το διασώσει;

4)    Τι γίνεται με τον, σε πλήρη απορρύθμιση, αγροτοκτηνοτοφικό τομέα; Ποιος κεντρικός σχεδιασμός έχει οργανωθεί για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον μαστιζόμενο κλάδο τής πρωτογενούς μας παραγωγής;

5)    Τι γίνεται με τη δημιουργία Λαογραφικού και Ναυτικού Μουσείου; Εδώ, μάλλον, κάτι γίνεται… η ισοπέδωση και γκαραζοποίηση της οικίας που κληροδότησε ο στρατηγός Πεταλάς για τη στέγαση Λαογραφικού Μουσείου!

6)    Τι γίνεται με τη μεταφορά των μαθητών και τις ελλείψεις σε βασικό σχολικό εξοπλισμό; Κι εδώ η γνωστή αμετροέπεια μετάθεσης ευθυνών, ενώ θα έπρεπε να αναζητηθούν χορηγίες και συνέργειες με κρατικούς φορείς.

7)    Τι γίνεται με την υπολειτουργία των πρωτοβάθμιων μονάδων υγείας του δήμου; Σίγουρα για ακόμη μια φορά δεν έχουν αξιοποιηθεί τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, και η συνεργασία με εθελοντικές ομάδες ιατρών και πανεπιστημιακά νοσοκομειακά ιδρύματα.

8)    Τι γίνεται με τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου; Τίποτα απολύτως! Τα δημοτικά τέλη παραμένουν σε υψηλά
επίπεδα, και η Κρίση, με τις δραματικές επιπτώσεις της, μοιάζει να αφορά κάποιους άλλους!

9)    Τι γίνεται με το πρόγραμμα ανακύκλωσης; Γιατί δεν έχει οργανωθεί, ώστε να μειωθεί η επιβάρυνση του πολίτη για τη μεταφορά των εναπομεινάντων απορριμμάτων;

10)    Τι γίνεται με το έργο τού βιολογικού καθαρισμού Μενιδίου και με τη διαχείριση των λυμάτων από ελαιοτριβεία και λοιπές ρυπογόνες επιχειρήσεις; Για ακόμη μια φορά ο φυσικός μας πλούτος παραμένει απροστάτευτος.

11)    Τι γίνεται με την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος σε κεντρικούς οδικούς άξονες του δήμου, και με το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αμφιλοχία; Καμιά απολύτως παρέμβαση, εκτός από κάποια προεκλογικά μπαλώματα.

12)    Τι γίνεται για την προστασία της νεολαίας μας από το οξυμμένο πρόβλημα των ναρκωτικών; Καμία ουσιαστική πρωτοβουλία και στρατηγική… μόνο ανεργία… ανεργία… κι ένα καιροσκοπικο χτύπημα στην πλάτη λίγο πριν την κάλπη…



ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΒΑΛΤΩΣΑΝ, ΒΑΛΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ! Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ! ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ! ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! ΑΡΚΕΤΑ!!