Αρούλη χρειάζεται και λίγη ακροδεξιά?


Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στις κάλπες του Μάη, θα βλέπουμε όλο και περισσότερα περίεργα. Θα μου πείτε περίεργο είναι να βλέπεις δυο στελέχη της δεξιάς πολυκατοικίας μαζί? Όχι βέβαια. Αλλά όταν ο Σπηλιωτόπουλος εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή πιο πολύ για φιλελεύθερος δεξιός μας συστήθηκε παρά για Κασιδι-Άρης. 

Δεν τους έφτανε που όλον το ΛΑΟΣ τον κάνανε μεταγραφή και ψυχή της ψυχής τους? ?

(Βορίδης, Πλεύρης, Βελόπουλος, Άδωνις, Τζαβέλλα, Ροντούλης κλπ.). Το Βορίδη μέχρι και υπαρχηγό στη ΝΔ, τον Άδωνι υπουργό, τη Τζαβέλλα ευρωβουλευτή υποψήφια, το Βελόπουλο παραλίγο υποψήφιο για Ευρωβουλή και θέσεις υπάρχουν για όλους μην ανυσηχούμε. 

Το Θανασάκη τον Πλεύρη βεβαίως και σύμβουλο του υπουργού Υγείας. Και παραλίγο υποδιοικητή στον ΕΟΦ. 
Τελευταίο βόλεμα αυτό της υποψηφιότητας του Θανασάκη(ξέρετε αυτόν που έλεγε να αρμαθιάσουμε και κάνα μετανάστη με τα πολυβόλα) με το ψηφοδέλτιο του Αρούλη για το Δήμο της Αθήνας. 
Γεια σου Άρη με τις "κεντρώες θέσεις" σου και βέβαια το μεσαίο χώρο που κάποτε πρέσβευες με τον εκ Ραφήνας.
Αλλά είπαμε: χρειάζεται και λίγη ακροδεξιά για να μη χάσουμε προς ΧΑ, μη χάσουμε Σ.Α, Army, παπάδες και λοιπές δυνάμεις. 
Και εις ανώτερα!!!

Δείτε τον Θ. Πλεύρη, σύμβουλο του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, σε συγκέντρωση εθνικοφρόνων του περιοδικού Patria, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, καλεί σε δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα της χώρας. Aγγελούδια μπροστά του η Baltakos Family and Sons.