ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΑΛΤΟΥ


Η Νεολαία Βάλτου απαρτίζεται από νέους της περιοχής μας που μένουν στην Αθήνα.Το κοινό χαρακτηριστικό των νέων που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή είναι το όραμα τους να φέρουν κόντα τους εκατοντάδες Βαλτινούς νέους με την οργάνωση πολλών δραστηριοτήτων στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι.Σημαντικός παράγοντας για την υλοποίηση αυτού του σκοπού είναι η διάθεση και ο ενθουσιασμός της προσπάθειας που πρέπει να στηριχτεί.
 Η νεοσύστατη ομάδα δείχνει από την αρχή πως θα αποτελέσει έναν ισχυρό πόλο συσπείρωσης των νέων μας.Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 στο οποίο συμμετέχουν η Κεχρινιά,η Πετρώνα,ο Εμπεσσός,η Μπούκα,τα Βρουβιανά,η Αριάδα,το Χαλκιόπουλο,το Τρίκλινο,η Στάνος και ο Θύαμος. Μια δεύτερη αξιόλογη δραστηριότητα είναι η δημιουργία χορευτικού τμήματος στο οποίο συμμετέχουν πολλοί Βαλτινοί.Τα μαθήματα χωρού παραδίδονται στα γραφεία της Ο.ΣΥ.ΒΑ Πατησίων 5 Ομόνοια(4ος Όροφος) κάθε Πέμπτη 18.00-19.30. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω τηλέφωνο: 6974108277. Επίσης τα μέλη διοργανώνουν μονοήμερη εκδρομή στον Πόρο με την πιθανή ημερομηνία να προσδιορίζεται το τέλος Μαΐου.
 Όλες αυτές οι δραστηριότητες είναι δεδομένο πως θα φέρουν κοντά τους νέους της περιοχής μας και θα αποτελέσουν την βάση για ακόμα περισσότερες δράσεις στο μέλλον.Ήδη τα μέλη της Νεολαίας Βάλτου προσανατολίζονται στην οργάνωση και άλλων δραστηριοτήτων μετά το καλοκαίρι.Απαραίτητη προυπόθεση είναι η μαζική συμμετοχή η οποία προς το παρόν είναι άκρως ικανοποιητική.