Αγρίνιο: Στην φυλακή για τον βιασμό της κόρης του!

Μια συγκλονιστική υπόθεση με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού του ίδιου της του πατέρα, απασχολεί την τοπική κοινωνία της Λεπενούς.

      Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή Αγρινίου προφυλακίστηκε ένας 45χρονος «πατέρας», μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας που είχε ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης του!
       Την ανατριχιαστική υπόθεση είχε αποκαλύψει η ίδια η 16χρονη κοπέλα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν δεν άντεξε τα φρικτά βασανιστήρια που υπέφερε στα χέρια του ίδιου της του γονιού και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία. Η δικογραφία από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια Αγρινίου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή, ο οποίος πήρε καταθέσεις από συγχωριανούς της οικογένειας στην περιοχή της Λεπενούς.
       Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, οδήγησαν τον ανακριτή στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 45χρονου, το οποίο έγινε σήμερα εκτελεστό. Ο κατηγορούμενος είχε ήδη απολογηθεί και έτσι εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν να οδηγηθεί στις φυλακές.