Στα μαχαίρια για ένα εισιτήριο 15,50 ευρώ!

Τα Νέα-Μικροπολιτικός
Mια επιστολή που έφτασε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, με την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου μιας ναυτιλιακής εταιρείας: ζητάει από τονΦίλιππο Πετσάλνικονα του εξοφλήσει ένα χρέος 15,50 ευρώ, που άφησε σε πλοίο της εταιρείας του ένα μέλος του Κοινοβουλίου!

ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ.Ευάγγελος Αντώναροςεπιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής από την Κω για την Πάτμο.
Οταν του ζητήθηκε το εισιτήριό του στην είσοδο επικαλέσθηκε την ιδιότητα του βουλευτή και προχώρησε αρνούμενος να συμμορφωθεί στην υπόδειξη των υπαλλήλων, που του εξήγησαν ότι κατά τον νόμο ουδείς επιβιβάζεται άνευ εισιτηρίου, έστω και μηδενικής τιμής. Ο διευθύνων σύμβουλος αναφέρει εν συνεχεία ότι για να αποφύγουν το σκάνδαλο τον άφησαν να περάσει, αλλά ο βουλευτής ...
αρνήθηκε να καταβάλει το κόμιστρο, ακόμη και όταν του πήγαν το εισιτήριο των 15,50 ευρώ που εξέδωσαν στο όνομά του.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗεν συνεχεία εκτρέπεται σε συμβουλές και υποδείξεις προς τον πρόεδρο της Βουλής και τους βουλευτές γενικώς, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Μένουμε στο περιστατικό: η εταιρεία επιμένει ότι ο νόμος επιβάλλει στους βουλευτές να εκδίδουν εισιτήριο και επ΄ αυτού έχει δίκιο. Το παραδέχτηκε χθες σε συνεργάτη μου ο ίδιος ο Βαγγέλης Αντώναρος.
Δικαιολογήθηκε ότι ως νέος βουλευτής ερμήνευσε ότι δεν είχε σχετική υποχρέωση, διότι η βουλευτική ταυτότητα αναγράφει ότι μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα. Και υποσχέθηκε ότι σήμερα θα καταβάλει στην εταιρεία το ποσό των 15,50 ευρώ. Κάτι είναι κι αυτό.
Γιατί τι φταίει και ο Φίλιππος να πληρώνει (από τα λεφτά μας...) τα σπασμένα των τριακοσίων που σουλατσάρουν στο Αιγαίο καλοκαιριάτικα.

1 σχόλια:

Anonymous είπε...

re ton koprith...........