Γιώργος Μπίνας: Η μεγάλη ώρα έφτασε.


Η μεγάλη ώρα έφτασε.
H μέγιστη στιγμή της δημοκρατίας βρίσκεται επιτέλους μπροστά μας. H στιγμή που θα επιλέξουμε ποιος θα επωμιστεί τις τύχες του όμορφου τόπου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. H στιγμή της επιλογής που θα μας συνοδεύει σε όλο το διάστημα των πέντε αυτών, σίγουρα δύσκολων χρόνων, που έπονται.
Είναι πολύ συχνό φαινόμενό στις μικρές κοινωνίες, σαν τη δική μας, να επιλέγουν οι πολίτες να εξοφλήσουν την...
υποχρέωση που έχουν σε κάποιον υποψήφιο ψηφίζοντας τον ξανά και επανεκλέγοντας τον.
Μην το κάνετε!
Διαλέξτε με μοναδικά κριτήρια το όραμα, την εργατικότητα, την καθαρή πορεία του υποψηφίου στην κοινωνία. Αν έχετε σε κάποιον υποχρέωση, ευχαριστήστε τον με κάποιον άλλο τρόπο και όχι με την ιερή και σημαντικότατη ψήφο σας. Σκεφτείτε ότι είναι λογικό όποιος έχει την εξουσία, για πλέον της δεκαετίας, να έχει “και το μαχαίρι και το πεπόνι” και σίγουρα θα έχει προσφέρει μια μικρή, πενιχρή φετούλα σε όλους τους πολίτες, ώστε να τους έχει υποχρεωμένους.

Μην συντηρείτε αυτό το σάπιο σύστημα συναλλαγής, γιατί αυτός είναι ένας από τους λόγους που η χώρα μας ολόκληρη βρίσκεται στη δεινή σημερινή θέση.

Επιλέξτε τους ανθρώπους που ήρθαν κοντά σας, όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, να σας ακούσουν και όχι αυτούς που τριγυρνούσαν το Δήμο, συνοδευόμενοι από πολυμελή συνοδεία μόνο για να σας πουν, κουνώντας το δάχτυλο αφ’ υψηλού.





Επιλέξτε αυτούς που ήρθαν κοντά σας, όλο αυτό το διάστημα, παρουσιάζοντας πρόγραμμα έντυπο, δουλεμένο, δεσμευτικό, ορθολογικό και πραγματοποιήσιμο και όχι αυτούς που μιλάνε γενικά και αόριστα για τα ίδια έργα επί τόσες τετραετίες, που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν.
Επιλέξτε αυτούς που αποκάλυψαν και αντιπολιτεύθηκαν και δεν έμειναν απόντες, άφαντοι, αφήνοντας την απερχόμενη δημοτική αρχή να λειτουργεί ανεξέλεγκτα.

Επιλέξτε αυτούς που δεν εκβίασαν, δεν πίεσαν, δεν συναλλάχθηκάν, δεν εκμεταλλεύτηκαν κανέναν συμπολίτη μας καθόλη την διάρκεια της προεκλογικής αυτής περιόδου.
Επιλέξτε τους νέους, τους οραματιστές, τους αληθινά εργαζόμενους και όχι τους επαγγελματίες, τους τεχνοκράτες, τους ανεπάγγελτους.

Η απόφαση που θα πάρουμε όλοι οι πολίτες του Δήμου Αμφιλοχίας είναι η σημαντικότερη στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα κρίνει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Την επαύριο των εκλογών δεν χωρούν τύψεις και ενοχές για τις λάθος επιλογές μας και για μια ερχόμενη πενταετία ίδια με την δωδεκαετία που μας πέρασε, και όλοι γνωρίζουμε πόσο οπισθοδρόμησε τον Δήμο μας.

Κατά βασή δίλημμα δεν υπάρχει.
Έχουμε από την ίδια πλευρά μια δημοτική αρχή κατώτερη των προσδοκιών και των περιστάσεων καθώς και μια χλιαρή, ασθενική αντιπολίτευση, που δεν αποκάλυψε, δεν στηλίτευσε, δεν πήρε δημόσια θέση για τίποτα.
Στην αντίπερα όχθη, έχουμε μια κίνηση μαχητική, δυναμική, με λογικό και τίμιο πρόγραμμα.
Μια κίνηση με όραμα, που σέβεται πάνω από όλα τον Πολίτη, την Κίνηση Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή και την Αναγέννηση.

Διαλέξτε σωστά και η τύχη του τόπου θα βρεθεί στα κατάλληλα χέρια για ένα καλύτερο μέλλον.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ.ΜΠΙΝΑΣ
YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6973804986
EMAIL: binas.george@gmail.com