Απολογισμό της θητείας του έκανε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Κοιμήσης


Στον απολογισμό του έργου της τρέχουσας Δημοτικής θητείας του προχώρησε σήμερα σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας ο Κος Κοιμήσης.
Με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων , και με το έργο του αποτυπωμένο σε ένα Video διάρκειας μιας ώρας περίπου θέλησε να αποτυπώσει το έργο της Δημοτικής αρχής αυτό το διάστημα.
Αναφέρθηκε στα έργα τα οποία έχει υλοποιήσει ο Δήμος σε όλη του την έκταση, όπως επίσης και αυτά που είναι σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα.
Στην συνέχεια παίρνοντας το λόγο ο ίδιος ο Κος Κοιμήσης αναφέρθηκε εκτενέστερα στα σχέδια του Δήμου για την επόμενη ημέρα της λειτουργίας των νέων Εθνικών οδών που θα παρακάμψουν την πόλη μας, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος , όπως επίσης και ποιος είναι ο σχεδιασμός μιας νέας πενταετούς Δημοτικής θητείας.
Αναφερόμενος στην Αντιπολίτευση ευχαρίστησε και τις δύο παρατάξεις που την απαρτίζουν,ευχαριστώντας ονομαστικά και τον Κο Πρεβεζιάνο και τον Κο Γιαννακάκη για τον εποικοδομητικό όπως είπε τρόπο που άσκησαν το θεσμικό τους ρόλο . 

Πηγή:http://amfiloxia-blogs.blogspot.gr/