Βίντεο στα όρια της γελοιότητας με Έλληνες στρατιωτικούς


Ουρλιάζουν την ώρα δεξίωσης!
Όποιος έχει δώσει διαταγή στους νέους Υπαξιωματικούς μας να φωνάζουν λες και είναι στην αναφορά ακόμη και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε την ορκωμοσία τους ,θα πρέπει να μας εξηγήσει το σκεπτικό του!

Και να το εξηγήσει και στον Α/ΓΕΣ Αθανάσιο Τσέλιο και στον ΥΦΕΘΑ Αθανάσιο Δαβάκη οι οποίοι μάλλον έκπληκτοι (;) άκουγαν όποιο υπαξιωματικό κι αν πλησίαζαν για να του μιλήσουν, όχι να μιλάει σαν άνθρωπος αλλά να ...ουρλιάζει! Κυριολεκτικά. 
Και βέβαια οι Υπαξιωματικοί δεν παριστάνουν από μόνοι τους τους...βροντόφωνους όπως πολύ εύστοχα τους χαρακτηρίζουν τα trikalaola που μαγνητοσκόπησαν αυτή τη γελοιότητα.

Θα βρεθούν σίγουρα κάποιοι που έχουν μείνει στην παλαιολιθική εποχή των χαρακωμάτων να πουν ότι η φωνή δείχνει ...ηθικό!
 Η απάντηση έρχεται από το σχόλιο στρατιωτικού το οποίο ακολουθεί το βίντεο.

Διαβάστε τι έγραψε:

“To ωραίο ε;iναι ότι από το πήξιμο που επικρατεί στους γύρω τους και κανείς να μην φωνάξει και απλά να συνδιαλέγεται με τους αξ/κους κανείς δεν θα ασχοληθεί.
Σιγά μην καθόταν ο Αρχηγός να μοιράζει ''καμπάνες'' με τον Υφ.ΕΘ.Α.,τους γονείς δίπλα στα παιδιά τους, στην δεξίωση. Αλλά τα πιτσιρίκια ε;iναι τόσο ψαρωμένα που ούτε καν τι λένε και πως το λένε έχουν καταλάβει.
Αυτή η ΒΛΑΚΕΙΑ πρέπει να πάψει. Άλλο σταθερός, δυναμικός στη φωνή σου και άλλο σαν χαλασμένο juke-box με κέρματα.Και είμαι στρατιωτικός”.