Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια..


‘‘Η Χρυσή Αυγή έκανε τη βρώμικη δουλειά για τη Νέα Δημοκρατία‘‘

Αντιδράσεις προκάλεσε η «προσωπική άποψη», όπως τη χαρακτήρισε, του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου ότι «βόλευε την κυβέρνηση και τη ΝΔ όταν η Χρυσή Αυγή με τη δράση που έκανε καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, χωρίς να χρεώνονται το πολιτικό κόστος η αστυνομία και η ίδια η κυβέρνηση».
Η δήλωση του Μ. Ταμήλου στο ...
Action24 προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε επίσης την εκτίμηση, στην ίδια εκπομπή, ότι «τον ΣΥΡΙΖΑ τον βόλευε η κόντρα, γιατί ξέρει ότι για να βγει πρώτο κόμμα πρέπει η Χρυσή Αυγή να έχει πάνω από 10-11%. Όσο η Χρυσή Αυγή έχει κάτω από 10% ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να βγει πρώτος».


«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μ.Ταμήλου για το ότι η Χρυσή Αυγή έκανε τη βρώμικη δουλειά για τη ΝΔ "καθαρίζοντας τις γειτονιές από τους αλλοδαπούς" έτσι ώστε το κυβερνητικό κόμμα να μην χρεωθεί το πολιτικό κόστος, συνιστούν μια κυνική ομολογία» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνεται, οι δηλώσεις αυτές «εκθέτουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό». «Όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς και δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί της κυβερνητικής προπαγάνδας» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος. [in.gr]