Οι Νέοι του Βάλτου σε κίνηση…


Κάλεσμα Νεολαίας Βάλτου: 

Ποδηλατική Βόλτα 3/11/2013

Στην πρόσφατη προγραμματισμένη συνάντηση της Νεολαίας Βάλτου αποφασίστηκε σαν πρώτη δράση η πραγματοποίηση την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. ποδηλατικής βόλτας με αφετηρία την Πλατεία Συντάγματος και τερματισμό την είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Η συγκεκριμένη δράση αποφασίστηκε σε μια περίοδο που η Νεολαία Βάλτου αναζητά τρόπους έκφρασης, τρόπους επικοινωνίας και τρόπους εκτόνωσης. Γυρνώντας την πλάτη στην αδράνεια και την εσωστρέφεια οι νέοι του Βάλτου της Αθήνας αποφάσισαν να μπουν σε κίνηση…!!!

Η πραγματοποίηση της ποδηλατικής βόλτας αυτό ακριβώς επιδιώκει. Να δηλώσει την πρόθεση της Νεολαίας Βάλτου να κινηθεί…

Η ποδηλατική βόλτα ξεκινά από το Σύνταγμα κάνοντας μια κυκλική διαδρομή γύρω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, του ιερού συμβόλου του δυτικού πολιτισμού, και καταλήγει στην είσοδο του μουσείου της Ακρόπολης.

Οι λάτρεις του περπατήματος μπορούν να διανύσουν την πανέμορφη διαδρομή πεζοί και όλοι μαζί ποδηλάτες και πεζοί συναντιόμαστε, προκειμένου σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της περιοχής πέριξ της Ακρόπολης, για να μοιραστούμε απόψεις, σκέψεις και προβληματισμούς έπειτα από μια συμβολική κοινή εμπειρία.

Οι Νέοι του Βάλτου σε κίνηση

Σας περιμένουμε.

( H Νεολαία Βάλτου,ευχαριστεί θερμά τον Νικόλαο Χούτα, επιστήμονα και συγγραφέα,που συνέταξε αυτό το υπέροχο κάλεσμα, για τη ποδηλατική βόλτα)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει γίνει ένα τυπογραφικό λάθος στο κείμενο στην ημερομηνία, είναι 2013 και όχι 2011