Πόσο καθαρά είναι τα ξενοδοχεία της Αθήνας;


Ενδιαφέροντα στοιχεία για τα πιο καθαρά αλλά και τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία στις μητροπόλεις του κόσμου παρουσίασε μεγάλη διαδικτυακή έρευνα. Τι θέση έχει η Αθήνα;....



6 εκατομμύρια χρήστες του portal ξενοδοχειακών κρατήσεων Hotel.info δήλωσαν ότι τα δωμάτια των ξενοδοχείων στο Τόκιο είναι τα πιο καθαρά του κόσμου. Η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας πέτυχε βαθμολογία 8.93 με άριστα το 10, ενώ ακολουθούν τα ξενοδοχεία της Βαρσοβίας (8.76), της Σεούλ στη Νότια Κορέα (8.73), της Μπρατισλάβα και της Σόφιας με 8.54 που συμπληρώνουν την αρχική πεντάδα.

Οι επισκέπτες της Βαρσοβίας δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να φάνε το φαγητό τους από το πάτωμα

Όπως σημειώνεται μάλιστα στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας «οι ξενοδόχοι του Τόκιο τα κατάφεραν πολύ καλά σε σχέση με τους διεθνείς ανταγωνιστές τους, ενώ οι επισκέπτες της Βαρσοβίας δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να φάνε το φαγητό τους από το πάτωμα».

Όμως το νόμισμα έχει δύο όψεις, έτσι ταυτόχρονα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία για τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία, όπου εκεί ξεχωρίζει στην -αρνητική- πρώτη θέση το Ρίο ντε Τζανέιρο με 7.29. Ακολουθεί το Λονδίνο (7.52), το Όσλο (7.53), το Άμστερνταμ (7.58) και η Κοπεγχάγη (7.60) στην πέμπτη θέση. Η πιο δημοφιλής τουριστική πόλη του κόσμου, το Παρίσι, πλασάρεται στην 6η θέση με σκορ (7.63) και ακολουθεί η Αθήνα στην 7η θέση (7.68).

Το hotel.info παρέχει υπηρεσίες σε πάνω από 250.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως και είναι μέλος του γερμανικού portal ξενοδοχειακών κρατήσεων hotel.de

Πάντως «αν ένας ταξιδιώτης βρεθεί σε ένα βρώμικο δωμάτιο, θα πρέπει να “παραμείνει ευγενικός, αλλά σταθερά να ζητήσει να διορθωθούν αμέσως οι ελλείψεις ή να μετακινηθεί σε άλλο χώρο» συμβουλεύει η εταιρεία.
thetoc.gr