Καταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ την δολοφονία του Νέμτσοφ;


Σ' αυτό το screenshot μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τη στυγνή δολοφονία έξω από το Κρεμλίνο του ηγέτη της αντιπολίτευσης στον Πούτιν Μπόρις Νέμτσοφ.

Σ' αυτή την ανακοίνωση δεν αναφέρεται πουθενά η καταδίκη της δολοφονίας, ενώ η φράση "θα αποθέσει άνθη" σου κάθεται πολύ βαριά στο στομάχι, ενδεικτική του πνεύματος του νέου ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά. 
Τι θα πει η προπαγάνδα, την οποία αμάσητη θα αναπαράγει ο Κοτζιάς; "Ότι ο Νέμτσοφ ήταν πράκτορας των δυτικών, αφού μόνο πράκτορες κάνουν αντιπολίτευση στον αγέρωχο Πούτιν". Σήμερα οι χιλιάδες Ρώσοι πολίτες που θα διαδηλώσουν στη Μόσχα, ως αντίδραση στην στυγερή δολοφονία είναι κι αυτοί πράκτορες των Αμερικανών;

 Δεν έχουν κι αυτοί "αξιοπρέπεια", όταν συμβαίνουν δολοφονίες στο κέντρο της πρωτεύουσας;

Αλλά το εν Ελλάδι φιλορωσικό μπλοκ θα νιώσει καλυμμένο από την εξήγηση, αδιαφορώντας για τη δημοκρατία στο εσωτερικό της Ρωσίας, επειδή ο Πούτιν είναι ο "πολέμαρχος του ξανθού γένους" που θα σώσει την Ελλάδα από την παγκόσμια σιωνιστική συνωμοσία.

Ο Κοτζιάς φαίνεται να είναι ΥΠΕΞ του Βελόπουλου και του Λιακόπουλου και όχι της ελληνικής κυβέρνησης, και οπωσδήποτε η εξωτερική πολιτική μας χώρας δεν μπορεί να είναι προϊόν φαντασιώσεων ή εμμονών ενός και μόνο ανθρώπου..

epikairo.gr